If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси много! Щом няма VDC без ASR явно екземпляра, който мисля да взимам е лишен от тези екстри... Искаше ми се да ги има, но като цяло колата е в много добро състояние и сега съм озадачен
Имаш 3 неща, за които да гледаш:
1. бутона
2. иконката на таблото, vovata ти е описал коя , какво означава.
3. Ако имаш бутон, може да погледнеш АБС помпата, ако има на нея стърчащ дачик с кабел към него има ЕСП/ВДЦ, ако няма - АСР.
Аз приключвам до първа точка, защото бутон няма ...
Може и да ги прежаля засега, не държа чак толкова на тези системи(може би защото никога не съм имал такива), а и в бъдеще мисля че гледах някъде, че е възможно да се поставят допълнително( с много мерак и труд ...)
Мерси много! Щом няма VDC без ASR явно екземпляра, който мисля да взимам е лишен от тези екстри... Искаше ми се да ги има, но като цяло колата е в много добро състояние и сега съм озадачен
Тази кола дето си решил да я зимаш има ли я в някой саит ? (да я видим )
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Тая я гледам поне от юли месец...аз тогава продавах моята, и от 6000 я продадох на 5000, че една вечер ми я одраха с пирон от край до край...та се наложи да сваля...този тип не е мръднал лев надолу...тя затова още не е продадена де...
Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
И таз не е лоша но нека колега да покаже колата дето ми я пусна на лично , тя си заслужава ! ( разбира се на пръв поглед ) не се знае какво може да намерим под полата на госпожицата
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
На таблото при АСР има една гума дето хвърля камъчета (фиг 21), при ВДЦ няма гума а има един триъгълник и около него една стрелка (фиг 28 )
Няма ВДЦ без АСР !
Добре де, при мен на таблото я има тая иконка с гумата и камъчетата, но нямам АСР... Значи ли това че колата трябва да има или... ?
Comment